over
In2Mental - mental coach - sportpsycholoog

INE VERCAMMEN

 

MENTAL COACH • SPORTPSYCHOLOGISCH ADVISEUR

 

Oprichtster en drijvende kracht achter In2Mental

OVER MEZELF

Opgegroeid in een sportief nest, heb ik de waarde van sport met de paplepel meegekregen.

Mijn eigen sportieve carrière bestaat uit twee delen: mijn eerste stappen zette ik in de gymnastieksport, waarna ik overschakelde naar de wielersport. De successen gingen in stijgende lijn zodat ik tijdens mijn studies voordeel haalde uit mijn statuut van topsportbelofte.

De definitieve doorbraak kwam er niet en een beroeps- en gezinsleven werden uitgebouwd. Op mijn 34e heb ik de draad opnieuw opgenomen en begon ik aan het 2e deel van mijn sportieve loopbaan. In mijn persoonlijke zoektocht naar een sportpsycholoog in de buurt, kwam ik tot de vaststelling dat die niet snel kon worden gevonden.

Toen ik enkele jaren geleden op professioneel vlak op een tweesprong stond,

nam ik me voor me bij te scholen in wat ik al die jaren voordien reeds onbewust en gevoelsmatig heb gedaan : coaching.

Sportpsychologie en mental coaching zijn zeer complementair. Vanuit dit standpunt heb ik beslist de volledige bijscholing te volgen en de nodige diploma's te behalen.

 

In mijn jeugdjaren werd me al vaak gezegd dat het bij mij vaak 'tussen mijn oren zit'.

Pas toen ik op latere leeftijd opnieuw aan competitiesport ging doen, besefte ik steeds meer dat mentale (veer)kracht een eigenschap is waar je veel voordeel uit kan halen. Gaandeweg heb ik geleerd hoe ermee om te gaan, met vallen en opstaan.

Tijdens mijn opleidingen heb ik mezelf ook beter leren kennen. Het is een voordeel om eerst op zoek te gaan naar je eigen ik alvorens je anderen begeleidt in hun zoektocht en groei.

 

 

Familie, vrienden en medestudenten omschrijven me als een vriendelijk, zacht en behulpzaam persoon met een luisterend oor en empathisch vermogen. Ik kan ook kordaat en zelfverzekerd zijn, werk doelgericht en hou vol tot het resultaat is bereikt.

OVER IN2MENTAL

'Into' mental zijn... dat is werken op het mentale vlak zodat je dieper in jezelf kan gaan kijken om te ontdekken hoe je gedachtengang

en alle gevoelens die je ervaart werkelijk in elkaar steken. Van daaruit halen we de energie en inzichten die nodig zijn zodat je op eigen kracht verandering kan doorvoeren in je leven, zowel tijdens de coachingsessies als daarbuiten.

In2Mental is ontstaan vanuit mijn eigen gedachtengang en mijn eigen doel om jou te begeleiden in jouw gedachtengang.

Mijn praktijk In2Mental geeft volledig weer wie ik ben en waar ik voor sta: door mijn werkwijze wil ik jou en iedereen die ertoe bereid is, inspireren zodat je zelf de antwoorden vindt op je issues. Ik ben enkel een schakel in het proces om je te begeleiden in je zoektocht.

 

De kracht van In2Mental is dat ik zelf ervaringsdeskundige ben zowel binnen de sport als op professioneel - zakelijk - gebied waar ik zowel successen als tegenslagen en stressmomenten heb moeten verwerken.

OVER KLANTENTEVREDENHEID

In2Mental - Stwg op Blaasveld 40 , 2801 Heffen (Mechelen) - 0475 97 24 92 - info@in2mental.be

Copyright 2018 @ All Rights Reserved